המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את הפרגיות והגזר ומקפיצים כ-5 דקות או עד שהפרגיות זהובות וצבען התחלף.
מוסיפים את הכמון, גרגירי החומוס והמים הרותחים, מתבלים ומבשלים במשך 10 דקות שהסיר מכוסה.
לאחר מכן, מוסיפים את הפתיתים ומבשלים עוד כ-5 דקות.
מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
מכבים את הלהבה. משאירים את הסיר 5 דקות על הכיריים ולאחר מכן מגישים
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0