המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את פרוסות הלחם במים או בחלב. .מתחילים לרסק היטב את ביצי הדגים במכתש ועלי, או עם כף עץ בקערה.
מתחילים לזלף שמן בכמויות קטנות, בדיוק כמו במיונז וממשיכים לערבב. בין לבין מטפטפים מיץ לימון.
לקראת סיום הזלפת השמן ממליחים, יוצקים את יתרת השמן וממשיכים כמובן לערבב.
סוחטים היטב את הלחם, מפוררים היטב ומוסיפים לביצי הדגים. ממשיכים לערבב, מתקנים תיבול ומטפטפים את יתרת מיץ הלימון.
מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לשימוש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0