המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן בצל לשקיפות, להוסיף עגבניות, להוסיף תבלינים ולאחר כשתי דקות טיגון לשים במסננת לשם הוצאת נוזלים.
לחתוך את הביצים לקוביות ולהוסיף לבצל ולעגבניות יחד עם הטונה.
לערבב את חומרי הבצק, לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בעזרת כוס.
למלא את העיגולים במעט מילוי, לסגור לחצי עיגול ולהדק היטב סביב, ניתן ללחוץ סביב עם מזלג.
למרוח בביצה ולהכניס לתנור מחומם מראש על חום בינוני לכ-20-25 דקות או עד שמזהיבים. .בתיאבון...
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0