המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה והגזר בקליפתם במים רותחים במשך 10 דקות. מוציאים ומנגבים.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מורחים שכבה דקיקה משמן הזית על תחתית התבנית.
מערבבים כל חומרי הרוטב ושמים בקערה גדולה.
פורסים את תפוחי האדמה בקליפתם לפרוסות בעובי סנטימטר, כך גם את הגזר, הבטטות והקישואים.מעבירים כל הירקות לקערת הרוטב ומערבבים היטב בעזרת 2 כפות.
מפזרים את הירקות בתבנית, בוזקים מלח גס ומניחים את התבנית במרכז התנור.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, בתכנית טורבו, כ-60 דקות.
בודקים את הירקות - אם הם שחומים, זהובים ורכים מוציאים מהתנור ומגישים.
ניתן להמיר את הדבש בסוכר חום או מייפל באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0