המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר (עדיף שיהיה סיר המיועד לבישול ארוך) שמים מעט שמן וצורבים את האנטריקוט מכל צדדיו על אש גבוהה, בערך 2 דק' מכל צד.
מפזרים מלח גס על האנטריקוט, מוסיפים לסיר את שיני השום השלמות, עלי הדפנה, הרוזמרין, הפלפל והפטריות בשלמותן.
לאחר צריבה של כ-10 דקות של כל המצרכים, מוסיפים חצי בקבוק יין אדום ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-90 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0