המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הטנזיה: מטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את מגוון הפירות היבשים ומטגנים יחד עם הבצל, עד לזיגוג מלא.
מוסיפים מעט סוכר חום ומקרמלים את הפירות היבשים. מדללים את התערובת עם יין אדום איכותי. מתבלים במלח, בפלפל שחור גרוס ובקינמון על פי הטעם.
יוצקים את התערובת על גבי הפתיתים ו/או מערבבים עם הפתיתים.
הכנת האנטריקוט: מחממים שמן זית לחום גבוה מאוד. מטגנים את הסטייק משני הצדדים עד לדרגת ריכוך לפי הטעם.
מוציאים את הסטייקים ושומרים במקום חם. ממיסים משקע עם יין אדום ומצמצמים מעט.
המלצת הגשה: מניחים את האנטריקוט על גבי תבשיל טנזיית הפתיתים, ויוצקים את היין המצומצם על גבי הסטייק, מתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0