המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-160 מעלות חום סטטי. מניחים את נתח האסאדו במרכז התבנית ומסדרים את תפוחי האדמה, הבצלים והשום סביבו.
בשמים בקערה את הרטבים, שמן זית, מלח ופלפל, חרדל ומערבבים היטב.
יוצקים את הרוטב מעל הנתח והירקות ומעסים היטב (מומלץ להשאיר 2 כפות רוטב בצד לסוף).
מכסים את התבנית בנייר אפייה רטוב ומעליו מניחים רדיד אלומניום. מהדקים היטב ומכניסים לתנור ל 4 שעות.
מסירים את הניירות, מברישים את הנתח ברוטב שהשארנו בצד ומחזירים לתנור לעוד 15 דקות. מפזרים עירית קצוצה ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0