המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את השמן ומזהיבים עליו את הבצל הקצוץ.
לאחר ההזהבה מוסיפים את האפונה ומטגנים כשלוש דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את הגרונות, את המים ואת התבלינים ומגביהים את האש חזרה.
לאחר הרתיחה מכסים את הסיר ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1