המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים את השמן ומזהיבים עליו את הבצל הקצוץ.
לאחר ההזהבה מוסיפים את האפונה ומטגנים כשלוש דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את הגרונות, את המים ואת התבלינים ומגביהים את האש חזרה.
לאחר הרתיחה מכסים את הסיר ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מכינה כמעט כל שבת. הילדים אוכלים בהתלהבות
תודה, איזה כיף לשמוע, יום מקסים 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1