המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים כ- 5 דקות ב 2-3 כפות שמן את נתחי הבשר, הבצל והסלרי.
לאחר הטיגון מוסיפים מים ומבשלים כ-60 דקות.
מוסיפים את האפונה והתבלינים ומבשלים עם מכסה סגור על אש בינונית עוד כ-60 דקות.
שימו לב לנוזלים, אם יש יותר מידי אז לאדות בסוף ואם חסר לא בושה להוסיף. הרוטב צריך להיות מעט וסמיך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0