המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים כל פילה לחצי ואז לרצועות, לא דקות ולא עבות מדי.
מכינים 3 קערות – אחת עם הקמח, אחת עם ביצים טרופות ומלח ואחת עם פירורית ביסלי גריל.
טובלים את הדג בקמח ודופקים קלות לניעור. מעבירים לביצה ומיד לפירורים ומהדקים מעט.
מחממים מחבת עם שמן עמוק וברגע שחם מטגנים את הדגים עד שהם קריספיים וזהובים.
מגישים עם לימון או קטשופ ומיונז.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0