המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
ברגע שהוא ניתן לעבודה פורסים אותו על משטח עבודה, חותכים את הבצק באמצע, מניחים את האצבעות השוקולד וחותכים, מגלגלים כל אצבע ומניחים בתבנית אפייה.
טורפים ביצה ומברישים על אצבעות השוקולד, לאחר מכן מפזרים סוכריות שוקולד.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך 35 דקות או עד הזהבה.
בזמן שהאצבעות בתנור, מבשלים את הסירופ. שאצבעות השוקולד מוכנות ובעודם חמים, שופכים עליהם סירוף סוכר ומצננים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0