לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ניתן להשתמש בקציצות מוכנות, שנשארו מתבשיל אחר, או להכין, המתכון מציע שתי אפשרויות. במידה והקציצות כבר מבושלות, ניתן להוסיף אותן בסוף, אחרי שהפסטה מבושלת ומוכנה, לערבב אותן בעדינות פנימה ולהגיש. להכנת הקציצות - מערבבים את הבשר הטחון, פירורית זהב, בצל מגורר, תפוח אדמה, שיני שום, מלח, פלפל שחור, ביצים ופטרוזיליה לתערובת אחידה ומניחים במקרר לחצי שעה. מגלגלים כדורים בגודל 3 ס"מ ושומרים אותם בצד.
מחממים שמן בסיר רחב, מוסיפים שום, רוטב פרפקטו, בזיליקום ומים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ - 10 דקות או עד שהכדורים מתייצבים.
שוברים את הספגטי לחצי ומוסיפים לסיר. מערבבים, מנענעים בזהירות עד שהפסטה טובעת ברוטב, מכסים וממשיכים לבשל עד שהכדורים מבושלים והפסטה מוכנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2