המתכון הזה נוצר עבור 13 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בקערה בשר טחון, כוסברה קצוצה ובצל קצוץ.
מוסיפים ביצה ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצרים קציצות, מניחים בתוך לבבות הארטישוק ופוחסים מעט, כך שתיווצר גבעה קטנה של תערובת בשר.
מטגנים בסיר שום וסלרי קצוצים, עד הזהבה.
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ותבלינים ומבשלים עד רתיחה עדינה.
מסדרים את לבבות הארטישוק בסיר, כאשר הלבבות למטה והקציצות למעלה.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 75 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0