המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקלף שום ולנקות פלפלים. קוטמים את הגבעול.
שוטפים היטב את הפלפלים.
משרים במים פושרים שעה.
לסנן ולטחון במיקסר עם שום.
להוסיף את השמן, חומץ, מלח, וכמון.
לערבב הכל יחד ולהעביר לקופסאות.
אפשר להקפיא.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0