המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים קלות בסיר בינוני עם שמן זית (אפשר גם שמן קנולה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד שמקבל צבע זהוב.
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות בינוניות, מוסיפים לבצל.
מוסיפים את כל התבלינים (חוץ מהכוסברה) ואת האפונה הקפואה. מערבבים הכל על אש בינונית ומוסיפים רבע כוס מים כדי שתפוחי האדמה לא ידבקו לסיר.
מערבבים בעדינות מידי 5 דק' כדי שתפוחי האדמה לא יידבקו לסיר וגם שלא יהפכו לעיסה דביקה.
לאחר שבודקים עם מזלג את תפוחי האדמה שהם מוכנים מכבים את האש, מגישים בקערה ומפזרים כוסברה קצוצה.
ניתן להוסיף גרגרי קימל לבישול למי שאוהב, מוסיפים טעם וריח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0