המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב קמח ושמרים. להוסיף חלב, חמאה, סוכר, וניל וביצים. לערבב.
לכסות ולהתפיח כ-60 דקות.
במחבת להמיס חמאה וסוכר, להוסיף קוביות תפוחים, להמשיך לקרמל עד אידוי הנוזלים, תוך ערבוב. להוסיף צימוקים. לקרר.
לחלק את הבצק ל-4 חלקים. לרדד עלה בעובי ס"מ למלא במלית, לגלגל לרולדה, לחתוך ל-4 חלקים.
להכניס לתבנית משומנת ולהתפיח כ-30 דקות.
לאפות בחום של 180 מעלות, כ-20-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0