המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות. מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מטגנים בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים שום ותימין ומטגנים עוד כדקה.
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משחים. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל. מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם.
מניחים את הנודלס בתבנית אפייה ויוצקים מעל את הבולונז. מעטרים בפרוסות של עגבניות, מכסים את התבנית בנייר אפייה ונייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש כ-20 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 5-10 דקות, עד שהעגבניות זהובות והנודלס מתרככים וסופגים את הרוטב.
טיפים: אפשר להוסיף לבולונז ירקות קצוצים כמו גזר, קישואים או פטריות. אם אתם אוהבים את הבולונז שלכם פיקנטי יותר, הוסיפו עוד פפריקה חריפה או מעט צ'ילי גרוס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2