המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות במים רותחים כוס עדשים שחורות כ-30 דקות עד להכפלת הנפח ולסנן.
בסיר לטגן בצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה, להוסיף 3 שיני שום קצוצות יחד עם העדשים והבורגול.
להוסיף כמון, מלח ופלפל שחור.
להוסיף 4 כוסות מים רותחים, להביא לרתיחה, לטעום ולשפר תיבול.
להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולבשל כ-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0