המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוברים את המצות לריבועים, ומכניסים לקערה מלאה במים, כדי שהמצות ירטבו ממש. אחרי כמה דקות מוציאים את המצות וסוחטים היטב.
שמים בקערה נפרדת, מוסיפים את הביצים והמלח ומערבבים לעיסה.
מחממים שמן במחבת עד שמגיע לרתיחה ובעזרת כף לוקחים כמות ומעבירים לשמן לטיגון. הופכים לצד השני כשמשחים ומעבירים לקערת הגשה עם נייר סופג.
להכנת הרוטב מבשלים את הסוכר והמים עד לנקודת רתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-15 דקות עד לקבלת מרקם של קרמל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0