המתכון הזה נוצר עבור 13 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות בתוכנית טורבו.
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, מים, שמן זית, מלח, אבקת אפייה ואורגנו, עד שהבצק אחיד ונוח לעבודה.
מרדדים את הבצק לעובי של 2 מילימטר וקורצים עיגולים (לא קטנים מדי אחרת יהיה קשה למלא). את עודפי הבצק אפשר לרדד ולקרוץ שוב.
בכל מרכז עיגול מניחים כפית גדושה של רוטב, מוצרלה ומילוי וסוגרים לחצי עיגול. מהדקים היטב את הקצוות. ניתן להוסיף תוספות אהובות כמו - תירס, זיתים, פטריות ועוד.
מורחים בביצה ומפזרים שומשום. אופים 15-20 דקות, עד שהבוריקיטס מעט מזהיבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0