המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבצל במחבת או סיר עם מעט שמן, להוסיף את המים ואת כל התבלינים ולערבב.
להוסיף את הבשר ולערבב עד ספיגת כל הטעמים. אם יבש מידי להוסיף עוד קצת מים ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוכן לאכילה (כ-10 דקות בערך).
להוריד מהאש ולהשאיר שיצטנן מעט.
לחתוך עלה מלבני מחבילת בצק העלים ולרדד אותו מעט.
בשליש העליון לשים מהמלית לכל האורך, לסגור בצדדים ולקפל ממך והלאה, ולהכין כך את שאר הבורקסים.
להניח בתבנית עם נייר אפייה עם הסגר כלפי מטה, למרוח בביצה ולזרות מעט שומשום.
לסמן חיתוך למנות ולהכניס לתנור בחום 170 מעלות, כ-30 דקות. הערה: במקום רולדות אפשר לחתוך ריבועים, למלות ולסגור למשולשים או כל צורה אחרת. בתאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0