מכניסים למעבד מזון את הקמח, האשל והמרגרינה ומעבדים עד להיווצרות כדור בצק.
שלב 3
0 דקות
מוציאים ומוסיפים לבצק את השמן והחומץ. לשים מעט ומניחים במקרר לחצי שעה.
שלב 4
0 דקות
בינתיים מכינים את המילוי. קולפים את החצילים, קוצצים ומסננים את הנוזלים. מערבבים עם הגבינה ופירורי הלחם.
שלב 5
0 דקות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים ממנו עיגולים. מניחים במרכז כל עיגול כפיתמהמלית ומקפלים לחצי. צובטים את שולי הבצק למניעת פתיחה בעת האפייה. מברישים בחלמון מעורב במעט מיםוזורים מעל שומשום.
שלב 6
30 דקות
אופים בחום של 180 מעלות עד להשחמה זהובה, כ- 30 דקות.
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 2
מתוך
6
מכניסים למעבד מזון את הקמח, האשל והמרגרינה ומעבדים עד להיווצרות כדור בצק.
שלב 3
מתוך
6
מוציאים ומוסיפים לבצק את השמן והחומץ. לשים מעט ומניחים במקרר לחצי שעה.
שלב 4
מתוך
6
בינתיים מכינים את המילוי. קולפים את החצילים, קוצצים ומסננים את הנוזלים. מערבבים עם הגבינה ופירורי הלחם.
שלב 5
מתוך
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים ממנו עיגולים. מניחים במרכז כל עיגול כפיתמהמלית ומקפלים לחצי. צובטים את שולי הבצק למניעת פתיחה בעת האפייה. מברישים בחלמון מעורב במעט מיםוזורים מעל שומשום.
שלב 6
מתוך
6
אופים בחום של 180 מעלות עד להשחמה זהובה, כ- 30 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0