המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את הפרגיות עם סילאן ופפריקה ולהשרות במשך חצי שעה.
לבשל את הבטטה ולמעוך לפירה, לערבב עם בצל מטוגן פירורי לחם ולתבל.
לטגן את הפרגיות ולהוסיף לבטטה.
למלא בבצק פילאס לסגור ולמרוח בביצה.
לפזר שומשום ולסמן חתכים.
לאפות בחום בנוני 180 מעלות במשך 20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0