המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה, מכסים במגבת ומניחים לתפיחה של 120 דקות.
מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי, עד קבלת תערובת אחידה.
מחלקים את הבצק ל-18 חלקים וכל חלק מקמחים ומשטחים על משטח עבודה.
יוצרים מכל חלק ריבוע ומניחים בו כף מלאה מהמילוי. מקפלים לחצי, מהדקים היטב ומדביקים את הקצוות עם מעט מים.
מכסים שוב במגבת לתפיחה של 60 דקות.
מעבירים את הבורקסים לתבנית גדולה מרופדת נייר אפייה ומברישים אותם בביצה טרופה.
מחממים תנור ל-190 מעלות ואופים את הבורקסים כ-30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0