המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, אפשר במיקרו בקערה עם קצת מים.
מטגנים בצל בשמן זית עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים כמה שניות. מורידים מהאש ומצננים מעט.
מועכים את תפוחי האדמה. מוסיפים את הבצל והשום לתפוחי אדמה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את הביצים הטרופות ומערבבים לתערובת מילוי אחידה.
לשים את כל חומרי הבצק מניחים במיקסר כ-10 דקות.
מכסים ומשהים להתפחה במשך 60 דקות במקום חמים.
מחלקים את הבצק ל-12 חלקים. כל חלק מרדדים לעלה בצורת ריבוע.
מניחים כף גדושה על חצי אחד של המלבן ומקפלים למשולש. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
משהים להתפחה ל-20 דקות. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, 20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0