המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הבטטות, ופורסים לפרוסות עבות.
משחימים מעט בחמאה (ניתן להמיר את החמאה ל-3 כפות שמן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) משני הצדדים.
מוסיפים את שאר החומרים, מבשלים עד שהבטטות מתרככות ומתקרמלות.
אם צריך ניתן להוסיף מעט מים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0