המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות).
קולפים את תפוחי האדמה והבטטות, ופורסים אותם לפרוסות עבות (כחצי ס"מ).
מסדרים את הפרוסות על תבנית פיירקס רבועה או כלי חרס המתאים לתנור, כשהן חופפות מעט זו לזו בשורות לסירוגין.
זורים על הפרוסות את המלח והפלפל, מטפטפים שמן זית ומניחים את גבעולי הרוזמרין.
אופים כ-45 דקות, או עד שהתפודים רכים ומזהיבים קלות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0