המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חוצים את הבטטות לאורכן ופורסים כל מחצית לרוחב לפרוסות עבות של כ-4-3 ס"מ.
מניחים את הפרוסות בתבנית צלייה.
מוסיפים לתבנית את שאר החומרים ומערבבים היטב כדי שכל פרוסות הבטטה יהיו מצופות.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-45 דקות, עד שפרוסות הבטטה חרוכות מעט בשוליהן.
במהלך הצלייה הופכים את הבטטות בתבנית פעם-פעמיים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0