המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את תפוחי האדמה במיקרוגל כ-10 דקות (בהתאם לעוצמת המיקרוגל). מקררים לטמפרטורת החדר.
חוצים את תפוחי האדמה.
מחממים שמן במחבת. מוסיפים שום, תבלינים ופירורית. מערבבים דקה, מוסיפים את תפוחי האדמה ומקפיצים במשך כ-4-5 דקות או עד שתפוחי האדמה מצופים.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0