המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכניסים למיקסר עם וו לישה חבילת תערובת קמח ללא גלוטן, עם סוכר וסוכר וניל. מפעילים את המיקסר. מוסיפים חמאה רכה, ביצים, מים וקורט מלח. לשים עד לקבלת בצק אחיד.
אם הבצק דביק מעט, מקמחים מעט בעזרת כוס התערובת הנוספת.
מניחים לבצק לנוח כ-½ שעה של מנוחה.
יוצרים בייגלס עגול בקוטר חיצוני של כ-8 ס"מ. מקמחים מעט בעזרת התערובת הנוספת.
מרפדים תבנית מלבנית בנייר אפייה.
מניחים את הבייגלס על התבנית.
מורחים את הבייגלס בביצה טרופה, ומפזרים שומשום מעל.
אופים ב-180 מעלות במשך כ-20-15 דקות, עד להזהבה.
מבשלים בסיר סוכר, מים ולימון, עד שיהיה דביק מעט.
מברישים את הבייגלה בסירופ בעודו חם, ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0