המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבשר לרצועות קטנות אך לא דקות מדי ומניחים בקערה.
חותכים בצל לקוביות בינוניות ומוסיפים לקערה שמכילה את הבשר.
מוסיפים תבלינים לקערה - מעט אבקת מרק עוף, פלפל שחור, פפריקה ומעט מלח.
בסיר קטן שמים מעט שמן סויה. ניתן להשתמש לחלופין בשמן זית.
מטגנים את הבשר והבצל מספר דקות.
להוסיף פרוסות שום לסיר.
להוסיף כוס וחצי מים לסיר.
במקביל, במחבת מחממים מעט שמן וקמח, מטגנים את הקמח עד שיקבל צבע חום אך יש להקפיד לא לשרוף אותו.
מהסיר עם הבשר לוקחים 2-3 כפיות מהנוזלים שבסיר ומוסיפים למחבת (אם אין די נוזלים בסיר ניתן להשתמש במים רגילים). את הנוזלים מוסיפים למחבת ובוחשים עם הקמח עד שלא יישארו גושים.
מוסיפים את הרוטב לסיר עם הבשר ומשאירים לבישול עד שהבשר מוכן.
מוסיפים פטרוזיליה ושמיר(אופציונלי) לסיר. בתאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0