מתבלים את הקמח במלח ופלפל ומקמחים בתערובת את רצועות הבשר. מנערים את עודפי הקמח.
שלב 2
0 דקות
מחממים 2 כפות שמן בסיר רחב ונמוך שוליים ומטגנים את הבשר כ-3 דק' עד להשחמה. מוציאים מהסיר.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את יתרת השמן, מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את השום והפטריות, מתבלים במלח, פלפל ומוסקט ומקפיצים עוד 3 דק' עד להזהבתם.
שלב 4
30 דקות
מוסיפים יין וחרדל, מערבבים ומחזירים את הבשר לסיר. מוסיפים ציר בקר (אפשר גם מים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מכסים ומבשלים כ-30 דקות.
שלב 5
0 דקות
לפני ההגשה מחממים, מוסיפים שמנת צמחית ומבשלים עוד דקה-שתיים לעידון הרוטב.
שלב 1
מתוך
5
מתבלים את הקמח במלח ופלפל ומקמחים בתערובת את רצועות הבשר. מנערים את עודפי הקמח.
שלב 2
מתוך
5
מחממים 2 כפות שמן בסיר רחב ונמוך שוליים ומטגנים את הבשר כ-3 דק' עד להשחמה. מוציאים מהסיר.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לסיר את יתרת השמן, מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את השום והפטריות, מתבלים במלח, פלפל ומוסקט ומקפיצים עוד 3 דק' עד להזהבתם.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים יין וחרדל, מערבבים ומחזירים את הבשר לסיר. מוסיפים ציר בקר (אפשר גם מים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מכסים ומבשלים כ-30 דקות.
שלב 5
מתוך
5
לפני ההגשה מחממים, מוסיפים שמנת צמחית ומבשלים עוד דקה-שתיים לעידון הרוטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0