המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משמנים את המחבת.
לוקחים פרוסת לחם ועושים חור באמצע (שומרים את חתיכת הלחם שהוצאנו).
מניחים את הלחם במחבת ולתוך החור זורקים את הביצה, בחור שמים את החלמון ועל הפרוסה את החלבון.
מחכים קצת ואז "מדביקים" בחזרה את החתיכה שהוצאנו והופכים לטגן צד שני.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0