מערבבים את המים, הביצים והשמן היטב. מוסיפים את הקמח תוך כדי בחישה כדי שלא יהיו גושים. אפשר לערבל במערבל ידני - יוצא מצוין.
שלב 2
0 דקות
שמים במחבת קטנה 2-3 טיפות שמן ומחממים.
שלב 3
0 דקות
יוצקים למחבת כחצי מצקת תוך כדי נענוע המחבת עד שהבלילה מתפזרת. מטגנים דקה-שתיים עד שהקצוות מתרוממים. הופכים ומטגנים עוד דקה ומוציאים. ככה ממשיכים אחד אחרי השני (החומרים מספיקים ל-10-12 בלינצ'סים).
שלב 4
0 דקות
מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפטריות. ממשיכים לטגן כמה דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
מערבבים את הקמח עם רבע כוס מים ליצירת רביכה.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את הרביכה לאט למחבת תוך כדי ערבוב. מבשלים עוד 5 דקות ומורידים מהאש.
שלב 7
0 דקות
ממלאים כל עלה בשליש העליון שלו במילוי. סוגרים מהצדדים ומגלגלים.
שלב 8
0 דקות
מסדרים בתבנית, מפזרים מעל רוטב פטריות, ולפני ההגשה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות, אפשר עם רוטב בשמל או מוקרם.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מערבבים את המים, הביצים והשמן היטב. מוסיפים את הקמח תוך כדי בחישה כדי שלא יהיו גושים. אפשר לערבל במערבל ידני - יוצא מצוין.
שלב 2
מתוך
8
שמים במחבת קטנה 2-3 טיפות שמן ומחממים.
שלב 3
מתוך
8
יוצקים למחבת כחצי מצקת תוך כדי נענוע המחבת עד שהבלילה מתפזרת. מטגנים דקה-שתיים עד שהקצוות מתרוממים. הופכים ומטגנים עוד דקה ומוציאים. ככה ממשיכים אחד אחרי השני (החומרים מספיקים ל-10-12 בלינצ'סים).
שלב 4
מתוך
8
מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפטריות. ממשיכים לטגן כמה דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים.
שלב 5
מתוך
8
מערבבים את הקמח עם רבע כוס מים ליצירת רביכה.
שלב 6
מתוך
8
מוסיפים את הרביכה לאט למחבת תוך כדי ערבוב. מבשלים עוד 5 דקות ומורידים מהאש.
שלב 7
מתוך
8
ממלאים כל עלה בשליש העליון שלו במילוי. סוגרים מהצדדים ומגלגלים.
שלב 8
מתוך
8
מסדרים בתבנית, מפזרים מעל רוטב פטריות, ולפני ההגשה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות, אפשר עם רוטב בשמל או מוקרם.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0