המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את האגוזים. מוסיפים את יתר חומרי העוגה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
משטחים בתבנית ואופים במשך כ-30 דקות, עד להזהבה בחום של 180 מעלות.
מוציאים מהתנור וחורצים בעוגה חריצים באלכסונים, שתי וערב כך שתתקבלנה פרוסות בצורת מעוינים. אופים עשרים דקות נוספות.
בינתיים מכינים את הסירופ: שמים את כל החומרים בסיר קטן ומבשלים עד שהחמאה מותכת ומתקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הסירופ על העוגה (זה נראה המון, אבל היא תספוג הכל), ממתינים עשר דקות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0