המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את הבצל מכניסים לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ-15 דקות.
מכינים את המילוי: מגררים בצל ותפוח אדמה בפומפיה דקה, מוסיפים כוסברה, כמון, פלפל לבן, פפריקה אדומה, מלח ושמן. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
מוציאים את הבצל מהסיר ופותחים ומפרידים בעדינות את השכבות לעלים. ממלאים כל עלה בתערובת הבשר הטחון.
מכינים רוטב לבישול: קוצצים בצל ומטגנים מעט, מוסיפים כוס מים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים כורכום, קורט מלח ומעט קינמון ומביאים לרתיחה.
מסדרים את הממולאים בסיר, מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה כ-60 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0