המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את הבצלים ונועצים סכין עד ללב הבצל (כדי להקל על ההפרדה לשכבות), מבשלים במים חמים כ-15 דקות ומפרידים את שכבות הבצלים.
מבשלים אורז עם מעט מלח כמחצית הבישול, כ-7 דקות (האורז נותר מעט קשה בגרעין).
מטגנים בצל ושיני שום, מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים, מוסיפים מלח, פלפל, כמון ופפריקה.
מעבירים את הבשר לקערה יחד עם האורז.
קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים. מערבבים, טועמים ומוסיפים תבלינים לפני הצורך.
ממלאים את הבצלים ומניחים בסיר בצורה מסודרת כשהתפר כלפי מטה.
יוצקים את היין האדום, מוסיפים עלי דפנה ופלפל אנגלי.
מבשלים כ-45 דקות , תחילה על אש גבוהה עד לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש להמשך הבישול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0