המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבשר במחבת עם מעט שמן משני הצדדים עד השחמה.
מוציאים את נתח הבשר לצלחת.
באותה המחבת מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבצלים עד הזהבה.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות.
קוצצים את נתח הבשר דק ומוסיפים לתערובת הבצל והפטריות.
מתבלים וטועמים, אם צריך משפרים תיבול.
מקררים את התערובת.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
משטחים את בצק העלים, מפזרים את התערובת ומגלגלים לרולדה.
מורחים ביצה טרופה ומעל מלח גס.
אופים עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4