המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את הקמח והסוכר ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים מים (3 כוסות) עד ליצירת בצק ולשים כדקה-שתיים.
מוסיפים את המלח והשמן ולשים ממושכות עד שמתקבל בצק גמיש ומבריק.
מכסים ומתפיחים כשעה. לאחר ההתפחה ניתן לעצב את הבצק בכל צורה בה תרצו, להתפיח שנית ולאפות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מתי מוסיפים את השמרים?
היי, בשלב הראשון, עם הקמח והסוכר 🌹
הצג מתכונים נוספים
הערות 1