מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות, מרפדים את התבנית בניר אפיה ומשמנים אותה קלות.
שלב 2
0 דקות
משטחים מחצית מכמות הבצק בתבנית ואופים במשך כ- 15 דקות עד שהבצק מזהיב. מערבבים את האגוזים, הבוטנים, השומשום והסוכר. מורחים את הבצק בשמן ועורמים עליו את תערובת האגוזים והסוכר.
שלב 3
0 דקות
מניחים את המחצית השניה של בצק העלים על מלית האגוזים ובסכין חד מסמנים על הבצק מעוינים, אופים במשך 10 דקות.
שלב 4
0 דקות
בנתים שמים את כל מרכיבי הסירופ בסיר קטן ומביאים לרתיחה. יוצקים על העוגה החמה את הסירופ באופן אחיד, כך שהוא נספג היטב בכל השכבות.
שלב 5
0 דקות
מחזירים את העוגה הספוגה בסירופ לתנור למשך 10-20 דקות נוספות עד שהיא משחימה (זהירות שלא תישרף).
שלב 6
0 דקות
נותנים לעוגה להצטנן מעט, כשהיא פושרת חותכים לפי קווי המעוינים.
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות, מרפדים את התבנית בניר אפיה ומשמנים אותה קלות.
שלב 2
מתוך
6
משטחים מחצית מכמות הבצק בתבנית ואופים במשך כ- 15 דקות עד שהבצק מזהיב. מערבבים את האגוזים, הבוטנים, השומשום והסוכר. מורחים את הבצק בשמן ועורמים עליו את תערובת האגוזים והסוכר.
שלב 3
מתוך
6
מניחים את המחצית השניה של בצק העלים על מלית האגוזים ובסכין חד מסמנים על הבצק מעוינים, אופים במשך 10 דקות.
שלב 4
מתוך
6
בנתים שמים את כל מרכיבי הסירופ בסיר קטן ומביאים לרתיחה. יוצקים על העוגה החמה את הסירופ באופן אחיד, כך שהוא נספג היטב בכל השכבות.
שלב 5
מתוך
6
מחזירים את העוגה הספוגה בסירופ לתנור למשך 10-20 דקות נוספות עד שהיא משחימה (זהירות שלא תישרף).
שלב 6
מתוך
6
נותנים לעוגה להצטנן מעט, כשהיא פושרת חותכים לפי קווי המעוינים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0