המתכון הזה נוצר עבור 100 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפשירים את עלי הפילו כל הלילה במקרר.
למחרת, מערבבים את המילוי עם קינמון וכוס סוכר, ממיסים במיקרוגל את המרגרינה.
לוקחים עלה אחד של פילו, מקפלים לשניים, מורחים במרגרינה, מפזרים מילוי ומגלגלים לרולדה.
מסדרים בתבנית אפייה, כך את כל עלי הפילו, יוצאים בערך 15 עלים.
חותכים את הרולדה לפסים יפים, לא עד הסוף ואז מורחים את שארית המרגרינה על הפילו המלא ואופים עד שנהיה שחום יפה.
בינתיים בסיר מניחים את 2 כוסות הסוכר עם הדבש ו-2 כוסות מים, מביאים לרתיחה. כשהבקלוואה מוכנה שופכים מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0