המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים בסיר על להבה נמוכה את חמאה, שוקולד וסוכר תול ערבוב, עד תערובת מבריקה וחלקה. מורידים מהגז ולהניח בצד לקירור.
מוסיפים ביצים, ובוחשים מהר כדי שלא יווצרו גושים, מוסיפים את הקמח ואם רוצים גם נס קפה, ומערבבים בתנועות קיפול עד תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-25 דקות עד שהעוגה מוכנה. העוגה צריכה להיות יבשה מבחוץ ומעט רטובה מבפנים.
להוציא מהתנור ולחתוך לקוביות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0