המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את השוקולד, החמאה והסוכר בסיר בינוני, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים אל תערובת השוקולד סוכר וניל, אבקת קקאו וקורט מלח.
מחכים כמה דקות שהתערובת לא תהיה חמה מידי (חשוב מאוד- ערבוב של ביצים בטמפ' החדר לסיר חם יכול להרוס את העוגה). מוסיפים את הביצים בהדרגה ומערבבים טוב.
מוסיפים את הקמח, ומערבבים עד שהעיסה אחידה. טובלים בקמח (שכבה דקה מאוד) את כל השוקולד צ'יפס והאגוזים, מכניסים לתוך התערובת ומערבבים.
משמנים תבנית אפייה (המלצה: תבנית מלבנית בגודל 20 על 30 ס"מ) ומעבירים את העיסה שנוצרה.
אופים כ-30 דקות עד שנוצרת על הבראוניז שכבה קשה.
מצננים את העוגה בטמפ' החדר כ-10 דקות, מפזרים עליה אבקת סוכר אם רוצים וחותכים לקוביות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0