המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הבראוניז - מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
משמנים תבנית מלבנית בגודל 25X32.
ממיסים בקלחת חמאה, שוקולד, קקאו וסוכר תוך כדי ערבוב.
מוסיפים לתערובת בבחישה ביצים וקמח.
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ-20 דקות.
להכנת הקרם - מקציפים יחד את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג לקרם יציב.
יוצקים את הקרם מעל הבראוניז, מיישרים ומכניסים למקפיא לשעה.
להכנת הגנאש - מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה, מוסיפים פנימה את השוקולד וממתינים כ-4 דקות.
מערבבים לקבלת גנאש, מקררים מעט את הגנאש, יוצקים מעל הקרם ומחזירים למקרר להתייצבות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
האם אפשר פרווה
היי, ניתן להמיר את השמנת בשמנת צמחית ואת החמאה במרגרינה או נטורינה. יום מקסים 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1