המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים יחד שוקולד וחמאה על באן מרי או במיקרו.
טורפים יחד ביצים וסוכר עד שהסוכר נמס והמסה מכפילה את נפחה.
שופכים את תערובת השוקולד לביצים ומערבבים היטב.
מנפים את הקמח מעל ומערבבים במינימום ההכרחי.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים להטמעה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-60 מעלות כ-20 דקות, עד התייצבות השוליים. המרכז נשאר מעט רוטט ויתייצב בקירור.
מצננים ומקררים במקרר כשעתיים, לפני שפורסים למנות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0