המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
ממיסים יחד את השוקולד והחמאה ומצננים.
טורפים יחד את הביצים והסוכר בקערה, מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה.
מנפים את החומרים היבשים ומערבבים עם התערובת הנוזלית עד איחוד. שופכים לתבנית (מסגרת בגודל 20*25 או תבנית חד פעמית בגודל 17*23).
אופים בתנור כ-18 דקות.
מצננים היטב במקרר לפני שפורסים לריבועים.
אם רוצים תוספת חמאת בוטנים - לפני האפייה מזלפים עיגולי חמאת בוטנים במרווחים של 2 ס"מ ויוצרים דוגמת שיש בעזרת מזלג או קיסם ומפזרים בוטנים גרוסים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0