המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
לקערה גדולה מוסיפים את הביצים, תמצית וניל, מלח, 1 כף אבקת פודינג שוקולד בלונד ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים 3 כוסות חלב ושלוק ברנדי (אפשרי) ומערבבים.
חותכים את החלה לקוביות, מערבבים עם תערובת הביצים והחלב ומניחים בצד שתיספג.
למחבת מוסיפים את התפוחים, קינמון, חמאה וסוכר חום ומבשלים עד שהתפוחים חצי רכים ומקורמלים. כשהסוכר נהיה סירופ דביק שנדבק על התפוחים ניתן לעצור.
מאחדים בין החלה לתפוחים, מעבירים לתבנית גדולה, משטחים ומכניסים לתנור למשך 45 דקות.
לקראת סוף האפייה מכינים קצפת. מקציפים את השמנת להקצפה ביחד עם 1 כף אבקת פודינג שוקולד בלונד עד קבלת קצפת רכה.
מחממים כ-1-2 כוסות חלב, תלוי במרקם הרוטב שרוצים, ובקערה נפרדת מערבבים עם יתרת אבקת הפודינג שוקולד בלונד שנותרה. לא להוסיף את כל החלב במכה כדי להימנע מגושים.
חותכים את הברד פודינג ומגישים עם הרוטב החם והקצפת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0