המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולים את פרוסות הלחם על אש פתוחה בגריל, או מכניסים אותן למצנם (טוסטר).
מערבבים את העגבניות עם השום הקצוץ והבזיליקום ומניחים בצד ל-10 דק'.
מניחים על כל טוסט כף אחת מן התערובת.
יוצקים על הכל הרבה שמן זית.
מגישים מיד כשהלחם עודנו חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0