המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולים את פרוסות הלחם עד שהן מזהיבות מבחוץ אבל נשארות רכות מבפנים (לכן חשוב שהן תהיינה עבות). אפשר לעשות את זה בטוסטר ואפשר על מחבת פסים.
משפשפים את צדן העליון של הפרוסות בשן שום, כל שן תספיק לשלוש פרוסות.
קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות (עם הקליפה). קוצצים גם את הבזיליקום, שמים בקערה, זורים מלח גס בנדיבות ומתבלים בהרבה שמן זית. מערבבים.
מניחים כמה כפות גדושות של סלט העגבניות על כל פרוסה. מגישים עם סכין ומזלג (למרות שלגיטימי לאכול ברוסקטה גם בידיים).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0