המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הפתיתים עם הביצה ומשטחים בתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה. לוחצים היטב ומעבירים בעדינות לתבנית רחבה עם נייר האפייה.
פורסים עם סכין למלבנים ומברישים בשמן את המלבנים. אופים בתנור על טורבו ב- 200 מעלות כ- 30 דקות עד שהמלבנים הופכים קריספיים , אפשר גם AIR FRY.
שמים במחבת את שמן השומשום וקוביות הטופו, מתבלים במלח ופלפל. צולים 3 דקות מכל צד ומוסיפים את הרטבים, עוטפים את קוביות הטופו ברטבים ומסירים מהאש.
מניחים על כל קובייה אבוקדו ומעל מלבן טופו שומשום שחור ופרוסת פלפל חריף.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0